torsdag 11. september 2008

toppakning

Etter at hybelboerne har reist sin vei, har jentene flytta inn i garasjen, der har det blitt lego og dukke rom.
virkelig kjekt for dem!

..ellers så kan det blir lange dager for ei lita jente av og til..!
en dag ble det plutselig fryktelig stille når Idun var ute på platten og lekte seg etter barnehagen, og før middag, og da hadde hun altså sovna i kurvstolen sin :)
Hun er ei skikkelig godjente!Her er en liten godgutt og! 3 mnd nå!Bredt glis!
...ellers så er jeg heelt hekta på smothies for tia..knallgodt, og kjempe sunt!-Gul hybelen har nå blitt malt om til fargen "Dun" om det sier deg noe, senga er malt hvit, og rommet ble plutselig utrolig mye finere.

-Topp pakningen på ny bilen har sprukket..kjedelig.. når passer det egentlig å få verkstedregninger på 10-15 lakser?

-bmw`n ble lagt ut på finn.no på søndag, og vi har fått mange telefoner fra folk som er interesert. første visning på lørdag! ..men, for at den skal være i best mulig form, så er den OG på verksted nå og fixer varmeapparatet sitt, og no småtteri...som sikkert og en knalldyrt.

dvs jeg er uten egen bil for tia, noe som er veldig upraktisk når man er hjemme alene, med 3 unger som skal på barnehage osv
men, heldigvis har jeg fått låne svigers sin bil noen dager.
men svigersfar er veeldig ivrig etter å få den tilbake, så jeg satser på å få tilbake cit`n i morgen.-Jeg har fått ansvaret for den gamle lekeplassen på Dønnem. den har ligget brakk i flere år, og trenger sårt ei stor oppgradering. rive ned gamle ødelagte lekeapparat, og bygge nytt.
Jeg har kalt inn alle småbarnsfamiliene rund om til fellesmøte på søndag, så får vi se hvor ivrige folket er til å bygge opp igjen et samlingspunkt i bygda vår!

-Idun har fått med seg at hun snart har bursdag, og det er jo kjempe spennende!
og på spørsmål om hvem hun ville ha her på bursdagen sin svarte hun: Oda!
ja..fint, hun kan vi jo be..noen flere? nei. ...jo, okei, Einar og Håkon også da. ingen andre :)

synes det er så koselig at hun er så glad i søskenbarna sine!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Så kjekt å se bilder av barna, kipt med topp-pakningen som har gått! 10-15 lakser er jo uhorvelig mye penger..Jeg hadde ikke kunnet hoste opp så mye..Jaja, får håpe det ordner seg snart. Tenker på dere og savner dere! Søtt at Håkon også er invitert, synd at vi ikke kan komme...Men slik er det.
Glad i dere!
Håkon "hilser" kan krabbe ordentlig nå, går litt langs stolene og har fått 2 tenner siden sist.

Klem

Ingrid Aukan sa...

oi, nå gikk det opp for meg at både idun og magnus holder på å bli store. synnøve har jeg liksom klart å fulgt med så langt, men vi får se hvor lenge det varer. :D

ti-femten lakser er SÅÅ kjekt å få inn på konto. ut, derimot. notsomuch. uff. fikk vondt i lommeboka der gitt.

Anonym sa...

Å, æ vil komma på besøk å drekk smoothies!!!! Kanskje æ kjem trillende en vakker dag, hell på å kjede mæ i fordærva. Itj mytji man kan gjerra med bekkenløsning og andre plager. Nei, no gle æ mæ t ungen e ut altså!!! Korte ned ventetida med å hekle rosa lappeteppe.. Vet jo itj ka d bli, trur jo egentli d bli gutt. Men e litt lei av lyseblått og nøytrale farga..;) Bli spennanes å sjå!! GLEDE MÆ!!!