søndag 31. august 2008

Førstemann hit??

..Siden sist jeg skrev har mye skjedd:

Venninna mi Silje har fått en fin liten gutt, som jeg og Magnus var på sykehuset og besøkte..se så stor Magnus plutselig ble, vi som akkurat kom ut fra sykehuset selv??!
..se også at han har begynt å suge på totten..smokk er ut, tott er inn!Hei kompiss!

border="0" alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5240818136132509106" />

..Jeg og Magnus har tilbrakt uken som var i Stavanger, nermere bestemt hos Katrine som jeg gikk på Høgtun sammen med.9 år og 5 barn siden sist jeg var der!
3 på meg og 2 på henne..kjempe kjekt å få treffe dem!

Erik var jo også i stavanger, på jobb så vi traff hverandre på kvelden , var ute og spiste, eller hjemme hos Katrine og Christian. veldig koselige dager!

Jentene har tilbragt uken hjemme på Kvamsgjerdet med besta og bestefar, karen marit og olav. ikke spurt etter oss en eneste gang, og bare storkosa seg!
Stor stas å få bo der, og blir henta og levert på barnehagen av besta.

Olav har kjøpt seg 6 hjuling...
det var en ting jeg liksom ikke helt viste hva jeg skulle bruke til, annet enn å dra ned hjort fra fjellet under jakta..men etter å ha kjørt den noen turer, opp bratte skogsveier, skråninger osv..så må jeg bare si : JEG VIL HA EN SÅNN!! skikkelig hekta! og finner bare flere og flere argument for å kjøpe en! jeg kan nemmelig feste et lite skjær foran, og brøyte snø med (jeg mangler jo traktor) jeg kan fylle platten med stein i fra fjellene rundt om kring, og kjøre rett inn i hagen med dem, og tippe dem ut. jeg kan sette ungene bakpå, sammen med erik og kjøre på skogstur, osv osv.. og ikke minst- kjempegøy!!


Ja takk!

Vår "gamle" hybelboer Lisbet er nå ferdig med lærlingetida si, og med fagbevet i hånden flytta hun i dag ut av hybelen sin på garasjen. hun har vært en drømme hybelboer!

dette har vi jo vist om en god stund, men at den nye hybelboeren også skulle flytte ut i dag, det viste vi lite om!
Hun bruka prøvetida si på å finne ut at hun kjeda seg for mye her, og reiste i dag hjem med alle sine saker hun også! vi ble kanskje ikke så veldig overaska, men litt dumt var d jo.

Så..med andre ord har vi for tiden VELDIG god plass til besøk her på østvang, en 60 kvadrat stor leilighet med eget bad står til rådighet..benytt sjangsen folkens!!
Velkommen!

2 kommentarer:

Ingrid Aukan sa...

oi, så stor magnus blei! :)

ja, må vel se å komme på besøk snart da. :)

Dumt at det ble en kort karriere for den nye hybelboeren da..

Ingrid Aukan sa...

og.. jeg har ikke noe imot en sånn doning selv jeg altså.. :D