torsdag 5. juni 2008

Hjelpekorps 3

Da er det Svigerinne Beate, Oda og Einar som har kommet oss til unsettning noen dager. og det er full fart og stormende jubel i heimen!
ungene ser ut til å¨virkelig stortrives..og hva er vel bedre?

Ute har det vært rekord varmt nå i flere dager..og vi er til tider helt slått ut av dette uvante været. over 30 grtader og vindstille er hardbart..både for små og store, gravide og andre..heldigvis har vi plaskebasseng, vannspreder og fryseren full av is!


8 kommentarer:

Anonym sa...

Yugs, daw nabasahan ko naman ni sa iban nga blog?

Anonym sa...

This topic have a tendency to become boring but with your creativeness its great.

Anonym sa...

hmm.. tror de to første kommentarene her er såkalte "spam", men, men..

Flott å se bilder av hele gjengen! Og så synes jeg at jeg skimter en grøn Citroen i bakgrunnen?!

Her er det utrolig kaldt for tiden, bare 17 grader.. Brr..
Kos dere i varmen, og så håper vi å få se bilder av en/ei liten nyfødt en/ei om ikke så lenge!

Ingrid Aukan sa...

bare 17 grader, brr. her er det altfor varmt for tiden, iallefall om natta. i går da jeg sjekka var det 26 grader i skyggen, og det skal bare fortsette, iallefall den neste uka.

men. baby. jess. nå som jeg er ferdig med eksamen kan du jo til og med si ifra når det skjer noe. :) uten at det ødelegger konsentrasjonen mener jeg. :D

Anonym sa...

Ojojoj...det skjer saker og ting skjønner jeg...;) Godt å høre at Erik er kommet hjem!! Nå kan babien bare komme ja;) Selv sitter jeg her solbrent som bare en nordmann kan bli, og ei hofta som detter snart ut av hengslene...;) HEldig du, som snart er ferdig!!!

Pål sa...

gratulerer med nybeibin!! Arti at det ble en gutt i gjengen også:)
Gleder oss til å se bilder av litjgutn!!:)

Anonym sa...

No har æ nettopp sett bilda av lille Magnus!! Kjempesøt gutt og ligner på pappaen sin ja;) Skikkelig god gutt ser det ut som! Glede mæ t å sjå han på orntli!

Gjermund sa...

Gratulerer med Magnus! Trivelig å høre at dere har fått en liten gutt! Så får du hilse personalet på fødesua på Orkdal'n, Gunnhild! (Hvis du er der), jeg begynner etterhvert å kjenne dem litt - akkurat 1 år siden jeg var der sist og fikk lille Sigrid. Men det kommer an på om dte var siste gangen!

Lykke til i dagene framover!

Klem fra Kjersti (i Mongolia)