lørdag 11. oktober 2008

Høst depp

Som hver høst er jeg litt deppa.. Jeg gruer meg nemmelig til vinteren..glatte veier, snø og slaps.Her i Surnadalkommer vinteren mye tidligere enn jeg er vant til, og den varer mye lengre enn jeg er vant til.
Dette er egentlig veldig dumt, sor høsten er jo ei utrolig fin tid!
Vi har hatt mye fint vær, fått rydda inn alt som har med sommeren og gjøre, gravd ned noen hundre tulipan løk, bygd tak over garageportene, feiret Eriks bursdag og gjort mye kjekt!

Her er brøytestikke-bilen på ferde..dette er nesten en mnd sia!! hallo!

..vet dere foresten hva de kaller brøytestikkene her i Surnadal?? jo-vægpisk!
hihi..


..Men..man kan jo ikke grave seg ned i høstdepresjonene sine når man har en sånn godgutt hos seg?? for ei vitamininnsprøytning det er å få et sånt herlig smil!Her er tante Karen Marit på besøk og får nattakos før veslegutt skal i seng.
..Karen kjørte foresten opp på onsdag...og besto! grattis!!


Idun er ivrig etter å involvere lillebror i leken!


..Magnus har oppdaga at han har, ikke bare hender...men FØTTER og!!
utrolig spennende altså! herrlig!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe.. Herlig bilde av Magnus som har oppdaget føttene sine! Håkon syntes også dette var ulidelig spennende.. Og det er jo ikke SÅ mange måneder siden! Ting skjer fort med disse små, gitt.

Når det gjelder høst-/vinterdepresjon så har du min fulle sympati! Akkurat det er vel det jeg savner minst med Norge. Oppi hodet mitt er det litt rart å se høstbilder fra Norge nå, for sist jeg så Norge var det jo så grønnt! Rart hvor fort en glemmer... Men, bon courage!

Inge

Karen Marit sa...

blinkskudd i fokusering der ja:)

Anonym sa...

UTROLIG bra bilde. :D

jeg er helt med på den vinter/vårdepresjonen. familiegreie det der, kunne godt latt være å arve den.

men, koselig og være på besøk. :D

Anonym sa...

Å nei, hos meg er det motsatt.. Når høsten kjæm stig humøre mett:)) Da er det fram med skjørt og tjukke strømpebukser, pust inn skarp herlig høstluft og nyte dem nydelige fargan...Og ligga godt nerri ei varm dyne å høre på høststormen som riv i vindua.HERLI!! Nå sitter jeg å venter på en liten høstbaby, så det er ei god tid synes jeg. PLUSS at julestemninga begynner så smått å stige;) Det vet æ du å bruke å få Gunnhild;)

Anonym sa...

Koselige bilde av Magnus by the way;)

Anonym sa...

Ja, høstdepp kan vi ha her også, men det er litt motsatt. Jeg savner frisk luft, sjøsprut, høstturer,å fryse litt og kle på seg etc. Er ikke det rart at når en kommer til det varme afrika så savner en rufsevær og setter veldig pris på regn?