søndag 27. april 2008

Pilkurs

For ei good stund siden meldte jeg meg på et kurs i Pilfletting. da hadde jeg store planer om å være frisk, rask og oppegående.
Men nå når datoen var kommet, var jeg var litt mer skeptisk på hele oplegget..
Jeg ringte arrangøren og fortalte hvordan ståa var..og det er jeg glad jeg gjorde!!

Hun var veldig positiv og hjelepsom, og ville gjerne legge alt til rette for at jeg skulle greie å gjennomføre dagskurset, og lova stoler, puter og hjelpere på alle kanter, om jeg bare ville komme :)-og det gjorde jeg!

Kurset ble holdt i Arboret i Surnadalen(Todalen) og jeg anbefaler alle som ikke har vært der før, til å ta en tur..det er akkurat som å komme til en eventyrverden! eksotiske planter, blomster og trær..og bare 45 min fra huset mitt!

http://www.ntnu.no/svinvik

Været var flott, og vi fikk prøve oss på forsjellige teknikker innen pilfaget. Vi hadde en dansk instruktør, som snakket skikkelig potet dansk, og som jeg ikke forsto d dugg av..men det gikk seg heldigvis til :)

Vi laget pilhytte, dobbelt flettet levegg i pil, og fikk prøvd oss på å flette en obelisk(klatrestativ til planter) kjempe morsomt!!

..Og som lovet sto det små krakker rundt omkring hele området, til en tung-men lærelysten gravid dame! flott!

Med tiden skal det altså komme opp ei lita pilhytte her på tomta mi,for nå har jeg lært hvordan!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

pil er gull :D kjøle stile.

Karen Marit sa...

du supergravidedame! no e d ikkje såååå leinnje test at e kjem hæm å vaska huse dåkkårs å passa onga slik at du kan plopp ut nr. 3 i gullrækkå:)

Anonym sa...

Oj, så arti! Det har æ å løst t å lær!! Æ kan kom å hjelp dæ å bygg hytte!!!

Ingrid Aukan sa...

dit har jeg lyst en gang altså. så bra at de gjorde det så bra da! :D