søndag 9. mars 2008

Ja..da ligger jeg altså rett ut, innestengt på et mørkt rom, med hodet på størrelse/og vekta med en bola vannmelon, og føler meg temmelig sliten.
Planene i dag var egentlig å reise til Mo kirka, der søndagsskolen skulle synge, for så å reise til Tustna..rett til søndagsmiddag hos min kjære far og mor..men..nei.

Det lover dårlig når man sover tilsammen 1,5 time natta før, har feber av en annen verden , og vondt over alt.
ringte far før de rakk å gå i fjøset og sa i fra at vi ikke kom da, tror de ble litt skuffa og egentlig. Så var neste post altså å komme seg i kirka, fikk så vidt på jentene fin klærne, og laga frokost til dem..men så var det nok..
Heldigvis trådte svigermor til og tok de med seg. først til kirka, og så hjem til seg..og der har de vært, hele dagen imens jeg har vært inne på det sorte rommet mitt..best for alle-uten tvil!

Tror ikke det er så kjekt å være Erik heller, når han ringer hjem for å høre hvordan det står til, og får så vidt kontakt med en tett og snørrete skapning i andre enden, og selv sitter han i stavanger, og kan liksom ikke bare stikke hjem heller!

Fikk en telefon i fra svoger Olav her før i dag da, han hadde med seg jentene på snøscoter tur rundt om på ekrene rundt gården, idun i fanget, og synnøve hengende på akebrett bak..stor stas! de kjørte opp fin ski løype, og skulle teste ski ferdighetene etterpå-kjekt!
Han skulle komme hjem med de når de var trøtte, og det regner jeg med er nå snart.. derfor har jeg krøpet ut av det sorte rommet, og psyker meg nå opp på leggerunden av to fine jenter, fulle av opplevelser etter en flott dag!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Huffamei! Håper det går bedre med deg snart, god bedring!
Klem fra oss i Paris

Ingrid Aukan sa...

Kjipern. Bra at jentene kunne ha det kjekt da, selv om du ikke var helt med. Litt misunnelig på snøscooterkjøring altså. :D God bedring iallefall!

Anonym sa...

..goooob beding :D beate

Anonym sa...

Nei å nei, stakkars lille Gunnhild!! Huff, høres ikke morro ut.. Skulle gjerne kommet å sovet sammen med deg ( slik som var tradisjon i kristiansund) for jeg er så innmari trøtt hele tiden, at jeg glemmer at jeg har unga og et hus å stelle..Men det går vel over snart tenker jeg;) Nå gleder jeg meg slik til babyen kommer!! Selv om det er leeenge til!! Elsker å være gravid!!! God bedring kjære du!!