fredag 16. november 2007

julebord sesong

Nå til helga skal vi på årests første julebord!
er egentlig ikke såå gira på sånt, men dette blir litt spessielt: Norsk kvalitets mat har 10 års jubileum, og derfor har de slått litt på stortromma!
Humorgalla i olavshallen, med thomas gjertsen, otto jespersen og linn skåber, middag, og hotell overnatting.. bowling og julehandel skal vi og få tid til tenkte vi!
Mona Kristin og Otto har tatt på seg å passe jentene hjemme på oppdal i helga, og der står både fredagsklubb og svømmehall besøk på programmet! så vi skal nok kose oss, alle mann!
Flott med sånne helger der det skjer noe litt uteom det vanlige, man har noe å se frem til, og lever lenge på det etterpå.

Ellers så har julestemninga sneket seg innover meg..snøen har ligget et par uker nå, og da er det gjort for min del! jeg gleder meg som en unge til å pynte til jul, henge opp advents kalenderen, julegardiner..osv..

Jentene har som dere ser tjuvstarta litt med juleforberedelsene..måtte teste om draktene passa!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det høres kjekt ut med "alene-tur" til Trondheim! :) Tror jeg etterhvert kommer til å forstå hvor kjekt det egentlig er å ha litt ungefri... hehe :)
God tur!

Ingrid Aukan sa...

takk for besøket, igjen. :) Julestemninga begynner å få taket her også, og jeg begynner å bli litt bekymret for om kongerøkelset kommer til å gå meg til hodet.. :)

Gjermund sa...

Hei Gunnhild!

Så store jentene har blitt! Og så søte! Tusen takk for den trivelige kommentaren på bloggen vår som du skrev! Håper dere koser dere nå fram mot jul! Det er nå koselig å feire jul med tindrende barneøyne rundt seg!

Klem fra Kjersti i Mongolia