torsdag 24. mai 2007

Prosjekt startDa er vi altså klare for sommerens bygge prosjekt!

Sleit oss heelt ut på leilighets bygginga i fjor, så i år satser vi på noe litt mindre..men med desto mere kose potensiale!!
Nemmelig vår store drøm LYSTHUS!!

Vi har leid mini graver, og erik har gravd ut ca 200 trillebårer med jord..tungt ja.. og så har vi fylt opp igjen..med ca 100 trillebårer med sand. mye jobb, bare dette!

Bygd forskaling, lagt ned armering, og varmekabel (!!) satt opp til kl 2 natta før, og stripsa varmekabel til armeringsnettet, for at det skal holde seg på plass..ingenting av dette vises jo nå..da alt er støpt inn, men jobbeb var såpass stor at jeg syntes det trenge å nevnes! :) (dvs at det var jeg som gjorde..i tilfelle dere ikke forsto min kledelige besjedene hinting der altså..)

Så var det tid for betongbilen, og nye trillebårer skulle trilles..jepp!
Nå har vi et flunkende nystøpt lysthus gulv..og er rett så godt fornøyd med det!

Lover dere jevnlige oppdateringer om dette prosjektet! -og til dere som synes bygge detaljer er kjedelig: ha overbærenhet med meg..dere kommer til å tilgi meg den sensommer kvelden, eller vinterkvelden dere kan få sitte der inne sammen med oss..med fyr på peisen (ja..vi skal ha peis!!) og godt og varmt gulv, gody myke stoler med saue skinn i, kakao i koppen, stjerner på himmelen..og ..og...og :)

woops..der var jeg i drømmemodus igjen! det skal bli bra!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Byggeplassen vil bli inspisert i nærmeste fremtid. Håper dere har papirene i orden! O

marianne sa...

Dokke e so to duracellkanine! Det e bra dokke he ymse prosjekt å bruke kreftene på, hvis ikkje ha det vel gjerne gått som det gjerne går me kanine... Haaahaaaaa...

Ej gleda mej til å sjå! Dokke e flinke!

Gunnhild sa...

takk og takk :) så bra og se at folk faktisk er innom, og legger igjen komentarer..trodde folk hadde glemt meg jeg! er jo dette vi lever for da...prosjekt!

Anonym sa...

Ser ut som en storjobb det der! Dere er flinke på slike prosjekter.. :) Dere gjør jo veldig godt arbeide da, så det ser flott ut det dere gjør!

Anonym sa...

Så flott da!!! gleder oss til kakao-koppen og småprat rundt peisen:) klem.

Anonym sa...

Dette kommer nok til å bli knallfint! Dere vet liksom å finne på noe å gjøre! (ferie er et ukjent fenomen?) Jeg gleder meg til å
komme på besøk :)