lørdag 3. mai 2008

fotan høgt

Før helga ringte bror Otto, og svigerinne Mona og lurte på om jentene kanskje hadde lyst til å komme på oppdals ferie i helga?
-gjett om!
Det er alltid stor stas å komme til tante og onkel på besøk..da har deres fulle oppmerksomhet, leker og koser seg. kanskje blir de litt skjemt bort og?
1.mai tok vi i allefall turen sørover, med bilen full av sykler, sykkelseter, badetøy og spente jenter.

Dagsraporten i dag er: 4 timer i svømmehallen, med innlagt matpause. armringer og på "frifot" i vannet, begge to!

Erik har jobba på spreng på hytta oppi dalen, nå er skuter føret strax borte! Fikk sove frempå litt i dag da heldigvis..litt redd for at han sliter seg ut.

Jeg har prøvd å sitte med føttene høyt, prøvd å unngå for mye kjynnere, prøvd å ikke bry meg om det utrolig fine hageværet ute, prøvd å sove lenge og hvilt. ikke så lett, selv om det kanskje høres sånn ut!

Har gjort litt andre ting og da.. laget konfirmasjons pynten til axel, sønnen til min butikk kolega Anne Kari. tredd perler på streng, pyntet lys, ordna serviettringer, osv osv..alt dette ble gjort med føttene høyt :)

Venninde kjellfrid var også hjemme alene i helga, og vi fant ut at vi ville ta turen til wormdal planteskole på fannrem i dag. kjempe bra plan, men som brått ble avbrutt da bekkenet slo seg heelt vrang etter 15 min på planteskolen..kjedelig..

Nå gleder vi oss til å få hjem jentene våre i morgen, de er så gode atte!

-Fortsatt god helg folkens!

1 kommentar:

Anonym sa...

Arti! (Bortsett fra det med bekkenet, naturligvis..) :) Dere har to flotte jenter!

Lykke til med "sitta me føt´n høgt" prosjektet ditt i morgen også!